Meet the designer

The story of...

Hi! Mijn naam is Saskia, een reislustige creatieveling van 33 jaar. Als grafisch ontwerper vind ik het geweldig om jullie verhaal om te kunnen zetten in uniek design.

Mijn stijl omschrijf ik als minimalistisch, vernieuwend en persoonlijk. Mijn hart gaat sneller kloppen van bijzonder mooie papiersoorten en ben ik dan ook altijd op zoek naar dat ene pareltje dat het grafische ontwerp persoonlijker en unieker maakt. Een goed ontwerp welke gedrukt is op heel erg gaaf papier is de ultieme match. Jullie trouwdag is te speciaal om voor standaard te gaan. Laat zien wie jullie zijn. Ik ben heel benieuwd naar jullie verhaal!

Samen met mijn man en 3 zoontjes ben ik zwaar in de minderheid thuis. Zelfs onze Golden Retriever is een mannetje ;-). Lucky me, want ik hou wel van de stoere en ruige dingen in het leven.

Tijdens mijn studie in Mechelen (BE) heb ik een Erasmus van een half jaar in Zweden gedaan. Later hebben wij nog 3 jaar in het fantastisch mooie Schotland gewoond en sinds de zomer 2018 zijn wij van Schotland naar Amersfoort verhuisd, waar jullie welkom zijn voor een kopje koffie als jullie in de buurt zijn.