Informatie

Ik vertel je graag meer over The Wedding Press

Hoe begint een ontwerp voor onze trouwdag?

Luxe minimalistische trouwkaarten. Rood bierpapier van Gmund en straw white papier. Een Houten maantje uit notenhout als leuk detail.

Voor The Wedding Press staat een persoonlijke samenwerking en een hoge kwaliteit op de eerste plaats. Ik ontmoet jullie heel graag bij mij in Amersfoort om elkaar te ontmoeten. Naast dat we elkaar leren kennen, hoor ik graag al jullie mooie plannen en wensen, laat ik een aantal van mijn ontwerpen zien en uiteraard alle geweldige papiersoorten en materialen waar ik mee werk.

Ik merk dat mensen het heel prettig vinden om het drukwerk en papier in het echt te zien en te voelen (en de meesten bruidsparen zijn helemaal verkocht na het zien van deze bijzondere soorten ;-)). Meestal weten ze na zo’n gesprek al precies wat ze wel, maar ook zeker wat ze niet willen.

Welke kosten zitten verbonden aan een ontwerp van The Wedding Press?

Nadat we elkaar ontmoet hebben en ik weet wat jullie wensen zijn, maak ik een offerte op maat. De minimale besteding is €695. De meeste bruidsparen besteden tussen de €800-€1600. Het bedrag in de offerte is een totaalbedrag; kennismakingsgesprek, ontwerpkosten, drukwerk, het kostbare mooie papier, materiaalkosten en verzendkosten. Dus geen verrassingen achteraf.

Prijsopbouw

60% persoonlijke tijd
20% speciaal papier
15% drukkosten
5% overige
= 100% unieke en persoonlijke ontwerpen