Co-werkplekken in Amersfoort Vathorst

  /  
2 juli 2021

Vaste en flexibele werkplekken in The Work District in Vathorst.

Co-werkplekken in de Hanzekade, Amersfoort Vathorst.

Goede koffie, collega’s om je heen (ook al ben je ZZP’er), een werkplek buiten huis, maar wel dichtbij, een inspirerende plek om te werken zonder dat er om het half uur een ober aan je tafel staat, met de vraag of je nog iets wil drinken.

Nog even en het kan ook in Amersfoort Vathorst. Naar verwachting opent The Work District in het voorjaar 2023, co-werkplekken op 5 minuten lopen van station Vathorst.

In een mooie ruimte, die zo in de VTwonen kan, komen meerdere bureaus die ondernemers uit Vathorst en omgeving kunnen huren.

Vaste plekken & flexplekken

Voor wie een vaste werkplek zoekt, kan een bureau huren voor zichzelf. Niemand anders komt daar te zitten, dus je kan je computer en eigen spullen daar laten staan.

Wie liever een aantal dagen per week komt werken, kan een flexwerkplek huren. Huur een vaste dag per week, of boek vooraf een losse dag.

Hoe kom je op de lijst voor meer informatie?

Als jij geïnteresseerd bent in een werkplek, dan kan je alvast op de wachtlijst komen via de website van The Work District. Zo wordt je op de hoogte gehouden van de vorderingen en krijg je voorrang op een plekje.

Wanneer?

Eind 2022 worden de co-werkplekken geopend. Schrijf je in op de wachtlijst via onderstaande link en wees een van de eerste die meer te weten komt, maar ook voorrang krijgt om een werkplek te bemachtigen.

Waar?

Dichtbij het station van Vathorst zijn hele mooie bedrijfsunits gebouwd. In een van deze units aan de Hanzekade komen de werkplekken.

Wat?

Het wordt mogelijk om zowel flexibele als vaste werkplekken te huren. Er komt een inspirerende, VTwonen waardige ruimte. Je kan hier een vast bureau huren, waar je je computer kan laten staan, maar je kan hier ook 1 of meerder dagen in de week met je laptop zitten werken.

VIEW & ADD COMMENTS +