Co-werkplekken in Amersfoort Vathorst

  /  
2 juli 2021

Vaste en flexibele werkplekken aan de Hanzekade in Vathorst.

Co-werkplekken in de Hanzekade, Amersfoort Vathorst.

Goede koffie, collega’s om je heen (ook al ben je ZZP’er), een werkplek buiten huis, maar wel dichtbij, een inspirerende plek om te werken zonder dat er om het half uur een ober aan je tafel staat, met de vraag of je nog iets wil drinken.

Nog even het kan ook in Amersfoort Vathorst. Eind 2021/begin 2022 komen er co-werkplekken aan de Hanzekade, op 5 minuten lopen van station Vathorst. In een mooie ruimte, die zo in de VTwonen kan, komen meerdere bureaus die ondernemers uit Vathorst en omgeving kunnen huren.

Vaste plekken & flexplekken

Voor wie een vaste werkplek zoekt, kan een bureau huren zichzelf. Niemand anders komt daar te zitten, dus je kan je computer en eigen spullen daar laten staan. Wie liever 1 of bijvoorbeeld 3 vaste dagen per week komt werken, kan een flexwerkplek huren.

Hoe kom je op de lijst voor meer informatie?

Als jij geïnteresseerd bent in een werkplek, kan je op de website van HeyHej je e-mail adres achter laten. Zo wordt je op de hoogte gehouden van de vorderingen en krijg je voorrang op een plekje.

Wanneer?

Eind 2021 / begin 2022 worden de co-werkplekken geopend. Schrijf je in op de wachtlijst via onderstaande link en wees een van de eerste die meer te weten komt, maar ook voorrang krijgt om een werkplek te bemachtigen.

Waar?

Dichtbij het station van Vathorst worden momenteel bedrijfsunits gebouwd. In een van deze units aan de Hanzekade komen de werkplekken.

Wat?

Het wordt mogelijk om zowel flexibele als vaste werkplekken te huren. Er komt een inspirerende, VTwonen waardige ruimte. Je kan hier een vast bureau huren, waar je je computer kan laten staan, maar je kan hier ook 1 of meerder dagen in de week met je laptop zitten werken.

VIEW & ADD COMMENTS +