3 leuke boeken om te lezen als je gaat trouwen

  /  
2 april 2021

Er komt zo veel op je af als je een bruiloft aan het plannen bent. Gelukkig zijn er heel veel experts in het land die dag in dag uit niets anders doen dan bruiloften plannen of op een andere manier hier mee bezig zijn.

Waarom het wiel opnieuw uitvinden? Learn from the best, door deze geweldige boeken te lezen. Waan je nog meer in de wereld van bruiloften, doe heerlijk veel inspiratie op en haal er de tips uit die bij jullie passen en gebruik het om jullie eigen fantastische bruiloft te plannen.

Boeken tip 1: Het dagboek van een weddingplanner

Lotte is een van de bekendste Weddingplanners uit ons land. Met al heel veel bruiloften op haar naam weet ze als geen ander wat er allemaal bij het plannen van een bruiloft komt kijken. Zo schreef ze het boek ‘het dagboek van een weddingplanner’.

Kruip in het hoofd van een weddingplanner

Wat een heerlijk boek om te lezen. Het leest makkelijk weg, ze schrijft een leuk en vermakelijk verhaal en tegelijkertijd staat het boek bomvol goede tips. Deze tips kun je natuurlijk meteen toepassen in je eigen bruiloft planning. Haal er uit welke voor jullie relevant is en laat de rest lekker achterwege. Een perfecte manier om een vermakelijk boek te lezen en tegelijkertijd een checklist af te werken. Zo weet je meteen of je niets vergeten bent.

Boek – Dagboek van een weddingplanner

Boeken tip 2: Jouw Girl of Honour

Marit Smit is het gezicht achter de trouwblog Girls of Honour. Een ontzettend leuke blog welke vol staat met inspiratie over alles wat met bruiloften te maken heeft. Van praktische tips tot verhalen en foto’s van echte bruiloften.

Naast deze blog heeft ze samen met haar zus Anouk een boek geschreven. Het boek over trouwen. Deze staat vol met de leukste real wedding, styled shoots, checklist en handige weetjes. Daarnaast staan al haar lievelingsleveranciers handig per categorie op een rijtje. Zoek je dus bijvoorbeeld nog een fotograaf, dan kun je makkelijk deze lijst er bij pakken en een voor een naar hun websites gaan om te kijken wie het zijn.

Het boek over trouwen van Girls of Honour
Het boek over trouwen van Girls of Honour

Zie het als een vriendin die toevallig zo veel over bruiloften weet, dat je alles aan haar kan vragen zodra je met een vraag zit.

Je besteld het boek bijvoorbeeld hier (Bol.com)

Boeken tip 3: ‘Ja, ik wil’

Het boek ‘Ja, ik wil’

WORK WITH ME

VIEW & ADD COMMENTS +